Nu aveti niciun produs in cos!

Total: 0 Lei

Vezi cos

Termeni si conditii

Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Panda Spot S.R.L., prin intermediul magaziunului virtual www.pepika.ro catre cumparator.

 

Cumparator - persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda.

Vanzator - societatea comerciala Panda Spot S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Strada Armeneasca, Nr. 18, sector 2, CP 021045, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J40/4812/2016 ; CUI: 35897104.

Bunuri si Servicii - totalitatea produselor sau serviciilor care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Comanda - cerere electronica prin care se solicita achizitionarea si livrarea unui produs sau prestarea unui serviciu.

 

 

Obligatiile si drepturile cumparatorului

 

Prin emiterea unei comenzi electronice sau telefonice pe siteul www.pepila.ro, cumparatorul este de acord cu mondalitatea de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin intermediul careia vanzatorul isi va desfasura operatiunile.

In utilizarea serviciului de achizitie de pe siteul www.pepika.ro cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii reale, actuale si corecte despre acesta. In cazul in care vanzatorul considera ca obligatia nu este respectata, vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul la folosirea contului cumparatorului.

Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletelor livrate de catre Posta Romana sau curier, in momentul receptionarii acestora, iar in cazul in care se constata anumite probleme vizavi de integritatea coletelor se va intocmi un proces verbal cu persoana care a facut livrarea. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in calcul.

Cumparatorul are dreptul sa verifice in orice moment de la lansarea cererii de produse, pana la livrarea acestora, starea comenzii.

 

 

Detalii referitoare la produse

 

Informatiile legate de produse au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Totodata din anumite considerente descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta cumparatorului informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Toate preturile pentru produsele de pe siteul Pepika.ro contin TVA.

Fotografia afisata produsului are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala.

Toate promotiile prezente pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Garantii

 

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania si este livrata impreuna cu produsul si factura fiscala.

 

Legal

 

Toate marcile apartin detinatorilor legali. Pentru orice problema legata de dreptul de proprietate intelectuala ne puteti scrie la office@pepika.ro.

 

 

 

Plata

 

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate pe site in momentul in care cumparatorul vrea sa lanseze o comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatiile cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii respectivei facturi, conform legislatiei in vigoare.

 

 

Transferul de proprietate

 

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului cand produsul i-a fost livrat (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau de serviciul de posta; sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de catre personalul vanzatorului). In cazul livrarii prin curier sau posta, persoana care va efectua livrarea nu este autorizata de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci numai ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

 

 

Politica de retur

 

Cumparatorul are dreptul sa notifice vanzatorului ca doreste sa returneze produsele comandate, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora.

Pentru a putea returna orice produs in termenul stipulat:

*         Produsul trebuie inapoiat in ambalajul original alaturi de toate accesoriile, etichetele si documentele intacte;

*         Produsul nu trebuie sa fie deteriorat si sa nu prezinte urme de utilizare;

*         In cazul produselor perisabile (ex: hrana, medicamente sau recompense) acestea pot fi returnate numai in cazul in care nu au fost deschise.

 

Pentru a solicita returnarea unui produs va rugam sa ne contactati in termenul stipulat prin telefon, e-mail sau direct la sediul firmei (toate informatiile cu privire la modalitatile de comunicare cu firma sunt prezente in sectiunea ?contact?).

  

 

Politica de confidentialitate

 

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.


Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe Pepika.ro, va primi comunicari comerciale din partea Pepika.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.


Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Pepika.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Pepika.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.


Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe Pepika.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.


Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Pepika.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre Pepika.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.


Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Panda Spot.


Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.


In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Pepika.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.


Pepika.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Pepika.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 

Copyright

 

 

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Panda Spot SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Panda Spot SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Comunicarea cu magazinul

 

Comunicarea cu magazinul se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor fata de produse sau comunicarea prin adresele de e-mail, prin intermediul numerelor de telefon sau prin comunicarea directa la sediul firmei (toate informatiile cu privire la modalitatile de comunicare cu firma sunt prezente in sectiunea "contact"). Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari care contin injurii sau limbaj neadecvat. Pepika.ro isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile primite fara a aduce neaparat justificari pentru aceasta.