Produse


Capcana pesti AquaMedic Fish trapClick pe poza pentru galerie.
127,51 RON

Comenzi prin telefon:
021 210 99 19

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Capcana pesti AquaMedic Fish trap

Capcana de prindere a pestilor din acvarii.

Este foarte dificil sa prinzi un singur peste, mai ales in acvariile cu multe pietre cum ar fi acvariile recif sau in cele cu ciclide africane, fara sa distrugi complet decorul.
In capcana se pune mancare pentru a atrage pestii si indata ce pestele dorit este prins se actioneaza manual mecanismul de inchidere.
Capcana este construita in asa fel incat atunci cand este scoasa din acvariu, impreuna cu pestele dorit, ea ramane pe jumatate plina cu apa. Aceasta metoda reduce considerabil stresul pestelui prins.

Dimensiuni (l x w x h): 15 x 7 x 7 cm (5.9 “ x 2.7 “ x 2.7 “)

Specificaţii tehnice: Capcana pesti AquaMedic Fish trap

TIP
-

Cele mai recente produse din categoria " Accesorii pentru acvariu "

Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 

SEO